30. maj

Vetrinjski dvor

Na konferenci lahko pridobiš neformlano znanje, znanje iz resničnega življenja in (morda prvo) izkušnjo z zaposlitvenim razgovorom z delodajalcem!

‘Uči se, pa boš daleč prišel’ smo poslušali kot otroci, a kaj kmalu ugotovili, da je rek vse manj aktualen. Četudi imamo v žepu diplomo, ne pomeni, da nas služba čaka za vogalom oziroma da smo bolj zaposljivi. Časi so se zamenjali, delovni trg pa posodobil. Ni več dovolj, da pridobivamo dobre ocene, pomembna postajajo tudi neformalna znanja.

Zaradi zgoraj naštetih razlogov ekipa ŠOUM organizira celodnevno študentsko konferenco!

Kot udeleženec/ka študentske konference boš imel/a priložnost sodelovati na delavnicah mehkih veščin, ki bodo nedvomno pripomogle k tvoji zaposljivosti. Lahko boš prisluhnil/a predavanjem iz »realnega življenja«, saj se nam bodo pridružili Božo Emeršič, dolgoletni predsednik uprave Grawe, ki nam bo predstavil kako se uspešno vključiti na trg dela po končanem študiji in ekipa Pokica, katera nam bo predstavila njihovo pot in kako uspeti na trgu s svojo idejo.

Prav tako pa boš svoje znanje in poglede na svet lahko delil tudi ti! Z udeležbo na konferenci ti ponujamo možnost, da se udeležil dveh aktualnih okroglih miz. Prva izmed teh bo okrogla miza, ki se bo dotaknila aktualne teme kriptovalut, njihove prihodnosti ter prihodnosti klasičnega podjetništva. Z nami bosta svoje izkušnje delila tudi Peter Merc (soustanovitelj Lemur Legal) in dr. prava Luka M. Tomažič.

Prijava: http://www.tutorsoum.si/#zanimivitecaji