16. april

Slomškov trg 15, Maribor

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že peto leto zapored prireja večji dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade.

Dogodek “5. karierna tržnica v živo” bo tako v sredo, 18. aprila 2018, med 10. in 13. uro. Namen dogodka je študentom in diplomantom UM ter mladim iskalcem zaposlitve zagotoviti priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se boste lahko z delodajalci osebno srečali in se jim predstavili. Na enem mestu boste lahko spoznali več potencialnih delodajalcev in njihovo organizacijo, hkrati pa boste imeli priložnost povprašati po njihovih pričakovanjih in možnostih zaposlitve.

Poleg mnogo delodajalcev se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela.

Vzporedno se boste lahko udeležili še hitrih zaposlitvenih razgovorov z delodajalci. K posameznim dogodkom iz programa se je treba predhodno prijaviti.

Na sejmu se bodo tako predstavili naslednji delodajalci: Zavod center nova – Fima; Talum d.d.; M&R Automation GmbH; Lek d.d., član skupine Sandoz; Kadring – kadrovsko in poslovno svetovanje, d.o.o.; Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.; E-študentski servis; BOXMARK Leather d.o.o.; LASERTEHNIK MARFIN, d.o.o.; Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.; Palfinger d.o.o.; Študentski servis, d.o.o.; Henkel Maribor d.o.o.; SSI Schaefer d.o.o.; LES-MMS d.o.o. (lesnina XXXL); GKN Driveline Slovenija, d.o.o.; BOOM SOFTWARE AG; Jungheinrich Systemlösungen GmbH; PIA Automation Austria GmbH; Deloitte d.o.o.; Pikapoka d.o.o.; odelo Slovenija d.o.o. …

Sejma se bodo udeležili še: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Univerza v Mariboru – pisarna za projekte; Karierni center UM, Študentski svet Univerze v Mariboru, Tovarna podjemov, Klub Mariborskih študentov, SindikataMladi Plus, RO Podravje…